KALENDÁŘ SOUTĚŽNÍHO MANAGERA KLUBU | | Přihlášky klubů do soutěží družstev

28. 1. 2020

Přebory Prahy starších žáků a žákyň v hale

 

Saic, Šafrata a Soukup

Zitková, Vodička a Valentová

Pár set metrů od sebe vzdušnou čarou na dvorcích TK Konstruktiva a LTC Modřany 2005  ve dnech 25. -27. ledna 2020 bojovali starší žáci a žákyně o titul Halového přeborníka Prahy pro rok 2020.

V obou kategoriích soutěžilo po 32 hráčích

U chlapců „šlo vše podle předpokladů“, tzn. že ve finále se střetli první a druhý nasazený Adam Soukup a Jan Šafrata s výsledkem 4:6, 7:5, 6:2, kteří spolu nastoupili také i ve čtyřhře, aby si také, po vítězství na párem Čepl – Bien odnesli poháry pro vítěze a hezké věcné ceny od firmy AMER SPORTS CZ.

Výsledky halového přeboru SŽ – chlapci

V Modřanech poněkud zaúřadovaly viry a tak se domácí Zítková dostala do finále bez boje, neboť první  nasazená Natálie Syrová onemocněla, skreč pomohla i Zikmundové k postupu do semifinále, kde zejména v první sadě docela hezky potrápila budoucí vítězku Terezu Valentovou.  Ta ovládla ovšem druhý set „bez ztráty kytičky“ a ve finále to do stavu 5: 0 pro ni vypadalo na jasnou záležitost, pak chvilinku polevila, ale stejně nakonec soupeřce povolila, po  hezkém moderním pojetí tenisu, ve finále jediný gem a opravdu zaslouženě si odnesla titul Přebornice Prahy v hale pro rok 2020. Nejvíce se nadřela proti domácí Červenkové, kterou porazila až ve třech setech ve čtvrtfinále.

Čtyřhra byla ve finále mnohem vyrovnanější, pár Junová, Samsonová proti Svobodové s Dobiášovou musely zejména v první sadě bojovat o každý míč, aby nakonec zvítězili 7:5, 6:2

Výsledky Halového přeboru starších žákyň 2020