Opatření a informace v souvislosti s COVID – 19 – AKTUALIZOVÁNO | | Programy na podporu sportu

20. 11. 2020

Otevření vnitřních sportovišť

Vážení zástupci pražských klubů,

s nadějí očekáváme otevření tenisových hal, které by mělo nastat v pondělí 30.11.2020. Předpokládáme, že 30.11.2020 se dostaneme do stupně PES 3, který otevře vnitřní sportoviště pro individuální amatérský sport do 10 osob. V této souvislosti je dobré připomenout, že provoz bude možný pouze za určitých režimových opatření, která budou v příštím týdnu stanovena.

Na Ministerstvu zdravotnictví máme stále žádost o zprovoznění nafukovacích hal. Tato žádost obsahuje návrh režimových opatření, pro případné otevření nafukovacích hal. Lze předpokládat, že materiál bude sloužit k vypracování obecného požadavku na režimová opatření pro provoz všech (tedy i pevných) tenisových hal. Materiál je ke stažení zde a pod tímto článkem.

S cílem včasné přípravy na otevření hal, vám doporučuji zvážit přípravu na tato režimová opatření (byť se mohou v detailech lišit) podle materiálu adresovanému MZČR. Tedy především si připravit provozní řád, vybavit se dezinfekcí a ochrannými prostředky, informačními tabulkami apod.

Pavel Saic

 

Žádost ze dne 08.11.2020 – nafukovací haly